Αριθμός μητρώου

Αριθμός Μητρώου: 030315

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Παρακαλούνται τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού αλλά και ΟΛΟΙ οι κάτοχοι αγροτεμαχίων στα «Λιβάδια», να παραβρεθούν στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, ώρα 11:00 στο κτήριο της ΜΕΚ (Μητροπολίτου Κυρίλλου 2, Κατερίνη) να συζητήσουμε το μέλλον του Συνεταιρισμού το οποίο έχει να κάνει και με το μέλλον των εσόδων τους από την ενοικίαση.
Η παρουσία σας είναι απαραίτητη λόγω των σοβαρών θεμάτων που θα συζητηθούν, καθώς και για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο οποίο μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς. Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. θα γίνονται δεκτές μέχρι και την ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης.
Σύμφωνα με τον νόμο Ν. 2810/2000, όπως τροποποιήθηκε με τον ν. 4015/2011, για να παραμείνει ο Συνεταιρισμός μας ενεργός απαιτούνται:
·        Σύγχρονο καταστατικό με τα νέο νόμο για τους Α.Σ.,
·        Ελάχιστο μετοχικό κεφάλαιο 30.000€ (σήμερα είναι 11.025€),
·        Τετραετής διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου,
·        Διενέργεια εκλογών παρουσία Δικαστικού Λειτουργού,
·        Υποβολή οικονομικών στοιχειών, κ.α.
Αν δεν μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις απαιτήσεις ο Συνεταιρισμός αξιολογείται ως ανενεργός και τίθεται σε εκκαθάριση.
Για να μπορέσει ο Συνεταιρισμός μας να παραμείνει ενεργός και να μην σβήσει έτσι άδοξα αυτή η προσπάθεια των παππούδων μας και των πατεράδων μας που ξεκίνησε με την ίδρυση της Ένωσης Πυροπαθών, αλλά και για να συνεχίσει να υπάρχει ένας φορέας που να δραστηριοποιείται στο χωριό και να διαχειρίζεται τις ιδιοκτησίες των Καταφυγιωτών, θα πρέπει όλοι οι κάτοχοι των αγροτεμαχίων στα Λιβάδια, (εφόσον επιθυμούν  να συνεχίσουν να εισπράττουν τα ενοίκια) να γίνουν μέλη του Συνεταιρισμού, καθώς και όσοι άλλοι συμπατριώτες μας το επιθυμούν.
Μόνο έτσι με την αύξηση του αριθμού των μελών και την μερίδα τους θα συγκεντρωθεί το ελάχιστο απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο και ταυτόχρονα θα είναι δυνατή η πληρωμή μέσα από τις οικονομικές συναλλαγές του Συνεταιρισμού προς τα μέλη του, αλλά και γιατί σύμφωνα με τα νέα οικονομικά μέτρα δεν θα είναι δυνατή η πληρωμή με τον παλιό τρόπο, πόσο μάλλον πληρωμή σε τρίτους οι οποίοι δεν είναι μέλη του.


Για την ενημέρωση σας δημιουργήθηκε ένα ιστολόγιο όπου θα υπάρχουν ανακοινώσεις του Συνεταιρισμού http://agrotikos-katafigiou.blogspot.com/ και ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επικοινωνίας σας  agrotikos.kat@gmail.com


Το Δ.Σ. το Αγροτικού Συνεταιρισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου