Αριθμός μητρώου

Αριθμός Μητρώου: 030315

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ενημερωτική επιστολή

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 248
Κατερίνη  7 / 7 / 2017

Αγαπητοί θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη πιστωθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό το ποσόν το οποίο και αντιστοιχεί στο τελευταίο ενοίκιο της παρούσης μίσθωσης που λήγει 31-8-2017.
Παρακάτω υπάρχει και το ΝΕΟ Ιδιωτικό Συμφωνητικό Μίσθωσης Αγρού στα Λιβάδια, προκειμένου να το υπογράψετε και να το επιστρέψετε σε εμάς έως 31-7-2017, έτσι ώστε να συνεχιστεί η επωφελής για όλους κοινή μίσθωση και συνεργασία.
Περαιτέρω θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στα ακόλουθα:
Διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο διάστημα απεστάλησαν προς μεγάλο πλήθος ιδιοκτητών και μελών μας ανεπίσημα έγγραφα χωρίς να φαίνεται ο αποστολέας, ενώ τεχνηέντως και κακόβουλα έχουν τοποθετηθεί στη αρχή του εγγράφου τα ονόματα του Προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Τζέλα και του Αγροτικού Συνεταιρισμού, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την εν λόγω ενέργεια. Η προσπάθεια αυτή είναι τελείως ξένη και δεν προέρχεται από τον Συνεταιρισμό μας και διακινείται από μέλη μιας διοικούσας επιτροπής χωρίς επίσημα οργανωμένη δομή και που υπόσχονται ανυπόστατες παροχές αδιαφορώντας για το κοινό συμφέρον των υπολοίπων ιδιοκτητών στα Λιβάδια.
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού μας, το οποίο εργάζεται άοκνα και αμισθί όλα αυτά τα χρόνια, φρόντισε έτσι ώστε τα προηγούμενα έτη να γίνει καθαρισμός και ισοπέδωση των χωραφιών μας και βελτίωση με χαλικόστρωση των αγροτικών δρόμων, όπως επίσης και φρόντισε έτσι ώστε να πετύχουμε πάνω από το διπλάσιο ενοίκιο για τα επόμενα χρόνια, το ποσό του οποίου θα οριστεί επακριβώς μόλις επιλεγεί ο νέος καλλιεργητής μέσα από τις προτάσεις που μας έγιναν, και οι οποίοι ενδιαφέρονται για μακροχρόνια μίσθωση με σκοπό να επενδύσουν στην καλλιέργεια των Λιβαδιών.
Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια με τον αναδασμό και συνεχίζεται με την φροντίδα του Συνεταιρισμού ώστε να έχουμε την καλύτερη και αποδοτικότερη εκμετάλλευση των αγροτεμαχίων μας στο ορεινό Καταφύγι, με σύμπνοια και συνοχή αδιαφορώντας για τις προσπάθειες διάσπασης που παρατηρούνται.


                                                                      Το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καταφυγίου Κοζάνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου