Αριθμός μητρώου

Αριθμός Μητρώου: 030315

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΔΑΣΩΜΕΝΑ

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Κατερίνη 24-11-2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 


Αρκετοί συμπατριώτες μας (ιδιοκτήτες αναγνωρισμένων δασοτεμαχίων) έλαβαν επιστολή από το Δασαρχείο Κοζάνης, με θέμα “Γνωστοποίηση ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ...” αναφορικά με το ΚΑΕΚ και το τμήμα σε τ.μ. της δασικής έκτασης που θεωρείται δημόσια σύμφωνα με τον Δασικό Χάρτη.

 

Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού ήρθε σε επαφή με το Δασαρχείο Κοζάνης και σας μεταφέρουμε τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι θιγόμενοι ιδιοκτήτες:

1)   Θα πρέπει να αποστείλουν μία απλή ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ προς το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΖΕΠ Κοζάνης, Τ.Κ.50100, όπου θα γράψουν τον ΚΑΕΚ, τον αριθμό & την περιοχή του δασοτεμαχίου και την Απόφαση αναγνώρισης

2)   Οπωσδήποτε θα πρέπει να βάλουν μαζί και φωτοαντίγραφο από το Απόσπασμα κτηματογράφησης που έλαβαν από το Κτηματολόγιο ΑΕ (που περιλαμβάνει χάρτη με το δασοτεμάχιο επισημασμένο με κόκκινη γραμμή και πίνακα με συντεταγμένες).

3)   Τα παραπάνω θα πρέπει να αποσταλούν έως το τέλος Δεκεμβρίου 2021, ώστε να καταγραφούν στους δασικούς χάρτες σωστά, αλλιώς κινδυνεύουν  να θεωρηθούν δημόσια έκταση.

4)   Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461350132 του Δασαρχείου Κοζάνης ή στα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

 

Το Δ.Σ. του

Αγροτικού Συνεταιρισμού Καταφυγίου Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου